728 x 90

За един ден изкупиха първата серия на пикапа на Jeep

За един ден изкупиха първата серия на пикапа на Jeep

Влизането на Jeep в класа на средните по размер пикапи в Щатите с Gladiator ще се окаже едно от най-важните решения на марката, тъй като интересът към новия модел е изключително сериозен. Jeep стартира събирането на поръчки за първата производствена серия на Gladiator – Launch Edition, която не е много голяма – 4190 коли, които

Влизането на Jeep в класа на средните по размер пикапи в Щатите с Gladiator ще се окаже едно от най-важните решения на марката, тъй като интересът към новия модел е изключително сериозен.

Jeep стартира събирането на поръчки за първата производствена серия на Gladiator – Launch Edition, която не е много голяма – 4190 коли, които обаче бяха разпродадени за по-малко от 24 часа.

Цената на всеки един Gladiator от тази серия е 60 815 долара, а за интереса към него помогна и лотарията, организирана от Jeep сред първите клиенти, като един от тях заедно с новата си кола може да получи и 100 000 долара.

За по-търпеливите почитатели на Jeep в Щатите Gladiator ще се появи през лятото на тази година, но вече с по-приемливи цени. Базовата версия Sport стартира от цена 33 545 долара, а след това има покачване с по няколко хиляди долара – Sport S тръгва от 36 755 долара, Overland – от 40 395 и топ версията Rubicon е 43 545. Всъщност, колите от Launch Edition на практика са версия Rubicon, но с по-различни джанти, по-луксозен интериор и още няколко допълнения.

Всички версии на Gladiator се задвижват от 3,6-литров V6 двигател от фамилията Pentastar, който е с мощност 285 конски сили и има максимален въртящ момент 352 Nm. Клиентите могат да избират между 6-степенна механична трансмисия или 8-степенен автоматик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт