728 x 90

Lamborghini и Ferrari затвориха временно фабриките си до края на март

    Усложнената ситуация с коронавирус в цяла Европа и особено в Северна Италия принуди производителите на суперколи Ferrari и Lamborghini временно да преустановят производство. Двете марки ще преминат в по-свит режим на функциониране до края на март като надеждите са, че тогава ситуацията ще се е подобрила. Можем да очакваме и удължаване на периода. Освен чисто

    Усложнената ситуация с коронавирус в цяла Европа и особено в Северна Италия принуди производителите на суперколи Ferrari и Lamborghini временно да преустановят производство.

    Двете марки ще преминат в по-свит режим на функциониране до края на март като надеждите са, че тогава ситуацията ще се е подобрила. Можем да очакваме и удължаване на периода.

    Освен чисто здравословни мерки за своите служители, и двете марки цитират проблеми с доставките на компоненти като двата основни фактора за взимането на решението.

    Дейността няма да бъде прекратена изцяло нито в Маранело, нито в Сант´Агата Болонезе, тъй като служителите, чиято длъжност го позволява, ще продължат да работят от вкъщи.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт