728 x 90

GM, Ford, FCA и други с временно прекъсване на производството в САЩ

GM, Ford, FCA и други с временно прекъсване на производството в САЩ

След вълната от автомобилни компании, които преустановиха производство в Европа и Азия, фирмите базирани в Северна Америка сториха същото. Само в рамките на няколко часа триото от Детройт – Ford, General Motors и Fiat Chrysler Automobiles, обяви, че временно преустановява производството във всички свои заводи на територията на континента поне до 30 март. Honda пък

След вълната от автомобилни компании, които преустановиха производство в Европа и Азия, фирмите базирани в Северна Америка сториха същото.

Само в рамките на няколко часа триото от Детройт – Ford, General Motors и Fiat Chrysler Automobiles, обяви, че временно преустановява производството във всички свои заводи на територията на континента поне до 30 март.

Honda пък ще стори същото от понеделник 23 март като срокът е поне до 31 март. Добрата новина е, че всички засегнати около 27 000 служители на фирмата ще продължат да получават заплатите си в пълен размер.

Toyota пък взе малко по-различно решение – японците ще спрат производство само за два дни на 23 и 24 март за цялостно почистване на заводите си, след което работниците ще се върнат на смяна.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт