728 x 90

Skoda възобнови производство в чешките си заводи

    От 6 часа тази сутрин производството на автомобили Skoda на територията на Чехия е възобновено. Фабриките на марката в градовете Млада Болеслав, Квасини и Връхлаби вече работят, спазвайки всички мерки за сигурност. Освен сглобяването на автомобили, компанията отчете, че е подновила и производството на компоненти, като остава в постоянна връзка с фирмите-доставчици. Skoda преустанови производство в

    От 6 часа тази сутрин производството на автомобили Skoda на територията на Чехия е възобновено. Фабриките на марката в градовете Млада Болеслав, Квасини и Връхлаби вече работят, спазвайки всички мерки за сигурност.

    Освен сглобяването на автомобили, компанията отчете, че е подновила и производството на компоненти, като остава в постоянна връзка с фирмите-доставчици.

    Skoda преустанови производство в страната пред 39 дни с цел ограничаване разпространението на COVID-19. За да осигури здравословна среда на работа, производителят ще мери температурата на произволна част от служителите си всеки ден, а освен това ще осигури и лични предпазни средства за всеки един.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт