728 x 90

БГ бизнес: Продават сe резервации за Tesla Model 3

БГ бизнес: Продават сe резервации за Tesla Model 3

Български автокъщи завъртяха нов бизнес с резервации. Става въпрос за продаване на място за покупка на Tesla Model 3. Най-евтиният модел на американската компания ще направи своя деют в Европа догодина. "Продавам резервации (преотстъпвам ред) за едни от първите Tesla Model 3, които ще бъдат доставени в Европа в края на 2018 година (Tesla промениха

Български автокъщи завъртяха нов бизнес с резервации. Става въпрос за продаване на място за покупка на Tesla Model 3. Най-евтиният модел на американската компания ще направи своя деют в Европа догодина.

"Продавам резервации (преотстъпвам ред) за едни от първите Tesla Model 3, които ще бъдат доставени в Европа в края на 2018 година (Tesla промениха датата за доставка за Европа за началото на 2019 година). Възможност за конфигуриране (Избор на цвят, батерия, задвижване, екстри). Съдействие за транспорт на автомобилите до България. Оставащ брой заявки за автомобили – 6 броя!", се посочва в една от обявите в mobile.bg.

Пловдивска автокъща пък предлага доставка на Tesla Model 3 директно от САЩ. Цената на електрическия седан обаче е 121 500 лв. за кола с пробег 10 465 км. В цената е включено мито, ДДС, транспорт и технотест. Доставка до КАТ и готова за регистрация. Автомобилът се намира в САЩ и се доставя по заявка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт