728 x 90

Започва виртуално изложение за нови и употребявани автомобили BMW и MINI

Започва виртуално изложение за нови и употребявани автомобили BMW и MINI

Първото виртуално BMW и MINI EXPO представя целия спектър от предложения на нови автомобили BMW и MINI, както и програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT за сертифицирани употребявани автомобили в удобен формат и с възможност за достъп от целия свят, при гарантирано спазване на физическа дистанция. До 15 юли на адрес bmw.bg или mini.bg или интернет страниците на дилърите

Първото виртуално BMW и MINI EXPO представя целия спектър от предложения на нови автомобили BMW и MINI, както и програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT за сертифицирани употребявани автомобили в удобен формат и с възможност за достъп от целия свят, при гарантирано спазване на физическа дистанция.

До 15 юли на адрес bmw.bg или mini.bg или интернет страниците на дилърите на BMW и MINI в цялата страна потребителите могат да направят своя избор като разгледат виртуалните експозиции съответно на BMW и MINI. Те представят общо над 500 нови и 300 демо и употребявани автомобили, с оборудване съобразено с основните предпочитания на българския пазар.

Чрез контакт с търговските консултанти от цялата страна клиентите могат да получат допълнително информация и оферта за избрани модели, да заявят пробно шофиране, както и виртуално представяне на конкретен автомобил, чрез системата за видеокомуникация CitNow.

Специална изненада за "посетителите" на дигиталното BMW & MINI Expo е възможността да участват, с изпратеното от тях запитване,  в игра със специална награда – BMW/ MINI велосипед.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт