728 x 90

Промо обиколка на Citroen DS3 в България

    В шампионското лято на CITROEN „Автомотор Корпорация“ организира и обиколка на модела DS3 в цялата страна под мотото „НАПРАВИ НЕЩО НОВО, ЖИВЕЙ РАЗЛИЧНО” Непосредствено след приключването на „Рали България 2010“ Citroen DS3 започва своята голяма обиколка, която ще продължи няколко месеца. Моделът ще посети градовете от търговската мрежа на CITROEN. По време на престоя във

    В шампионското лято на CITROEN „Автомотор Корпорация“ организира и обиколка на модела DS3 в цялата страна под мотото „НАПРАВИ НЕЩО НОВО, ЖИВЕЙ РАЗЛИЧНО”

    Непосредствено след приключването на „Рали България 2010“ Citroen DS3 започва своята голяма обиколка, която ще продължи няколко месеца. Моделът ще посети градовете от търговската мрежа на CITROEN. По време на престоя във всеки град ще бъде организиран график за тест драйв. Всички почитатели на автомобили с забележителен стил и индивидуалност и потенциални клиенти ще могат да седнат зад волана на уникалния CITROEN DS3! Един от участниците в националния тест драйв ще спечели Citroen DS3 weekend! Предвидени са и специални предметни награди, които ще се теглят чрез томбола след приключване на теста!

    График по градове:

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт