728 x 90

Далавера в Peugeot: 72 часа/72 коли

    София Франс Ауто ще проведе голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot от 15 до 17 октомври. 72 автомобила ще се предлагат на атрактивни цени, които ще бъдат обявени в деня на стартиране на разпродажбата. Предварително ще научат специалните цени само регистриралите се в сайта на Peugeot.bg. Специално за дамите, в промоцията e включен градският мъник

    София Франс Ауто ще проведе голяма разпродажба на употребявани автомобили Peugeot от 15 до 17 октомври. 72 автомобила ще се предлагат на атрактивни цени, които ще бъдат обявени в деня на стартиране на разпродажбата. Предварително ще научат специалните цени само регистриралите се в сайта на Peugeot.bg. Специално за дамите, в промоцията e включен градският мъник 1007, спортните фенове ще могат да се възползват от невероятни цени за 407 Coupe, а семейният 307 SW също се предлага с атрактивна отстъпка.
    Всички употребявани автомобили се предлагат на лизинг с лихва 7.7%, фиксирана за целия период на лизинга.
    Важно е да се отбележи, че всички употребявани автомобили от София Франс Ауто са проверени по 100 показателя в оторизираните сервизи Peugeot и са с договорна гаранция до 6 месеца или 6000 км.

     

    За повече информация: http://www.peugeot.bg/?page=usedpromo

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт