728 x 90

Джипове на половин цена – хит за Коледа

    Чисто нови джипове с 50% намаление са хитовото предложение в Коледната селекция на българския сайт за колективно пазаруване Grabo.bg. Те са суперяки и луксозни, произведени в Южна Корея с технологии и компоненти от реномирани германски доставчици, а с помощта на ваучер могат да бъдат закупени на цената на малолитражка! Звучащата невероятно оферта е напълно реална,

    Чисто нови джипове с 50% намаление са хитовото предложение в Коледната селекция на българския сайт за колективно пазаруване Grabo.bg. Те са суперяки и луксозни, произведени в Южна Корея с технологии и компоненти от реномирани германски доставчици, а с помощта на ваучер могат да бъдат закупени на цената на малолитражка! Звучащата невероятно оферта е напълно реална, тъй като зад нея стои  Ратола – компания с 20-годишен опит в продажбата и обслужването на високопроходими автомобили.

    В първия етап на акцията "Джип на половин цена", лансирана през октомври, бяха закупени над 80 ваучера, а сделката влезе в историята на колективното пазаруване като най-голямата, предлагана някога. Закупилите ваучер от промоцията получиха, напълно безрисково, шанса да закупят джип с отстъпка до 53% от редовната му цена, реализирайки икономии от порядъка на 20-30 хиляди лева на автомобил. Първите щастливци, закупили ваучери, вече карат своите нови джипове от Ратола (видео: http://ratola.bg/promo_SUV_2011). Поради огромния интерес, специално за Коледа, офертата "Джип на половин цена" стартира отново днес със срок за използване на ваучерите до 28-ми февруари. Невероятните цени на новите джипове, стартиращи от 21 300 лв. с ДДС, са валидни както при плащане в брой, така и при договор за лизинг. С най-голяма отстъпка се предлагат моделите от автомобилния  Outlet на Ратола, при които дискаунтът се движи между 35 и 53%. Струва си да се отбележи, че ваучерите дават право на отстъпки дори за току-що пристигналата нова колекция, на която принципно не се прави намаление. Така премиерният SUV Korando, модел 2011 г., при представяне на ваучер, може да бъде закупен с отстъпка от 6000 до 14 000 лв. Офертата важи за ограничени наличности на склад. Всички цени и отстъпки са публикувани в сайта на Ratola България (www.ratola.bg).

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт