728 x 90

26 броя Kia Sportage за АПИ

КИА Моторс България спечели обществена поръчка за доставка на 26 броя всъдеходи, предназначени за автопарка на специализираната областна администрация на Агенция "Пътна инфраструктура", научи autoclub.bg. Общата стойност на поръчката, обявена в края на есента, не трябваше да надвишава 1 240 000 /един милион двеста четиредесет хиляди/ лева, без включен ДДС. В конкурса за високопроходими модерни

КИА Моторс България спечели обществена поръчка за доставка на 26 броя всъдеходи, предназначени за автопарка на специализираната областна администрация на Агенция "Пътна инфраструктура", научи autoclub.bg. Общата стойност на поръчката, обявена в края на есента, не трябваше да надвишава 1 240 000 /един милион двеста четиредесет хиляди/ лева, без включен ДДС. В конкурса за високопроходими модерни джипки за АПИ участваха пет-шест от водещите дилъри на световни имена в автомобилната индустрия.

Йордан Луканов

Документация за участие в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: "Доставка на нови автомобили за обновяване и модернизация на автопарка на Специализираната администрация на Агенция „Пътна инфраструктура”

…РАЗДЕЛ ІІ. ПЪЛНО ОПИСАНИЕ НА ПРЕДМЕТА НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА
1. Предмет на настоящата обществена поръчка е „Доставка на нови автомобили за обновяване и модернизация на автопарка на Специализираната администрация на Агенция „Пътна инфраструктура”;
1.1. За Областните пътни управления са необходими 26 бр. автомобили, при условията на финансов лизинг.
1.2. Общата стойност на поръчката не следва да надвишава 1 240 000 /един милион двеста четиредесет хиляди/ лева, без включен ДДС.

РАЗДЕЛ ІІІ. ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ И УСЛОВИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
2. Автомобилите трябва да отговарят на следните изисквания:
Купе: тип SUV с 5 врати, 5 места (фабрично изпълнение)
Двигател: бензинов
Работен обем: най-малко 1998 см3
Мощност: най-малко 160 конски сили
Еко норма: Евро V
Среден разход на гориво: не-повече 8 л/ 100 км
Задвижване: задвижване на четирите колела (4х4)
Скоростна кутия: най-малко 5 – степенна механична
2.1. Минималните изисквания за оборудване: високо ниво на сигурност за водача и пасажерите – ABS + контрол на спирачките при спускане по наклон +, предни и странични въздушни възглавници, електронна система за стабилност (ESP или еквивалент), асистент за потегляне по наклон, бордкомпютър, климатик, фарове за мъгла, ел. стъкла / огледала, централно заключване, алармена система с управление от ключа, музикална система със CD, имобилайзер, чистачки със сензор за дъжд, подгряване на предните седалки; Дневни светлини; Алуминиеви джанти не по-малко от 17 инча.
3.1. Условия за доставка – Автомобилите следва да бъдат нови и неупотребявани. Доставката  е  за Областните пътни управления.
3.1.1. Избраният за изпълнител участник трябва да достави 26 бр. автомобили, при условията на финансов лизинг;
3.1.2. Избраният за изпълнител участник следва да регистрира автомобилите по надлежния ред пред компетентните органи преди предаването им на възложителя и не по-късно от крайния срок на доставка посочен по-долу.
3.2. Срок на доставка – доставката се извършва с приемо-предавателен протокол не по-късно от 50 дни, считано от датата на подписване на договора.
3.3. Предложената цена следва да включва следните разходи:
3.3.1. Доставка на 26 бр. автомобили на обща стойност не повече от 875 000 /осемстотин седемдесет и пет хиляди/ лева без ДДС.
3.3.2. Други разходи на стойност не повече от 365 000 /триста шестдесет и пет хиляди/ лв. включващи:
3.3.2.1. Застраховка „Каско на МПС”;
3.3.2.2. Задължителна застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилистите;
3.3.2.3. Такси за регистрация на автомобила;
3.3.2.4. Годишен винетен стикер;
3.3.2.5. Сервизно обслужване за срока на действие на договора…

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт