728 x 90

На четири очи с… Тоyota GT86

Залез слънце. Класическа комбинация от деним и кожено яке. Aнималистичен принт, подсказващ, че зад волана е един хищник, в търсене на високооборотно изживяване. Доза небрежност и много бохeмски шик. И една автомобилна марка със солидна история… като теб! Представи си едно неопитомено приключение. Ти, твоето вярно его и един спортен автомобил, сами! Една вечер само

Залез слънце. Класическа комбинация от деним и кожено яке. Aнималистичен принт, подсказващ, че зад волана е един хищник, в търсене на високооборотно изживяване. Доза небрежност и много бохeмски шик. И една автомобилна марка със солидна история… като теб!

Представи си едно неопитомено приключение. Ти, твоето вярно его и един спортен автомобил, сами! Една вечер само за теб! Една вечер, далеч от семейните задължения на пазаруване по списък, изпратен по е-мейл или извеждане на кучето, чиято порода трябваше да повториш над 20 пъти, за да я запомниш – west highland white terrier.
Една вечер, в която да опитомиш 200 диви коня, след залез слънце. Да пуснеш на свобода страстта си към приключенията. Да впечатлиш с уменията си за уникална спонтаност и безметежно мъжко присъствие, събирайки градивно погледите на красивите жени, от спирките в Студенски град до Memento на Раковска.
Мълчиш и комуникираш само с автомобила, плъзгайки плавно длани по волана. Не мислиш за нищо, освен колко ти е кеф. Никой не може да ти дръпне юздите, че караш бързо, защото децата не са отзад. Усещаш неутолима жажда за опитомяването на това спортно купе, провокирана от буйното ръмжене на двигателя и звука на гумите. И тази безтегловност може да я изпиташ само в твоя автомобил:

Тоyota GT86. Tвоето олицетворение на свобода след залез слънце.
Ексклузивна премиера на 4 очи. Само ти и GT86 на живо. Дръпни покривалото на първия GT86 в България, добре скрит в тайната „работилница“ на Toyota на бул.Цариградско шосе 163. Един месец преди официалната премиера на модела. Избери си ден в периода 20.06 – 20.07.2012 и го направи! Ако си собственик на Celica или MR2, регистрирай се за персонална премиера на GT86 като изпратиш своето име и детайли за контакт тук.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт