728 x 90

Петромотор вкара актуалния ISUZU D-Max

    Изцяло обновеният супер пикап на ISUZU ще се харчи у нас на цени от €18 950 до €32 900 Събитието се състоя в търговските представителства на ISUZU в гр.София (на 9-ти октомври) и в гр.Пловдив (на 11-ти октомври). Всички присъстващи имаха възможността да видят пълната гама модели D-Max и да се информират за техническите характеристики

    Изцяло обновеният супер пикап на ISUZU ще се харчи у нас на цени от €18 950 до €32 900

    Събитието се състоя в търговските представителства на ISUZU в гр.София (на 9-ти октомври) и в гр.Пловдив (на 11-ти октомври). Всички присъстващи имаха възможността да видят пълната гама модели D-Max и да се информират за техническите характеристики на автомобила, ниво на оборудване и постигнато технологичното усъвършенстване. С появата на обновения ISUZU D-Max започва нова ера при пикапите. Всички модели D-Max са проектирани да отговорят на нуждите на потребителите от цял свят, поставяйки нов еталон в категорията на пикапите.
    Всички модификации D-MAX на ISUZU имат изцяло нов екстериорен и интериорен дизайн, по-големи размери и са оборудвани с нов двигател, отговарящ на стандарт EURO5 за регулиране на мисиите водещ в класа си:
    – Горивната ефективност
    – Полезен товар
    – Системи за безопасност
    С варианти на единична кабина (single cab), двойна кабина(crew cab) и четири врати (extended cab), новият ISUZU D-Max вече е в България за да покори всякакви професионални нужди.

    New ISUZU D-Max – презентация(.PDF)
    New ISUZU D-Max – технически характеристики(.PDF)

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт