728 x 90

Citroën C-Elysée на цена от 19 460 лв с ДДС

На 28 ноември в централата на Автомотор Корпорация в Божурище се състоя премиерата на бюджетната надежда на френския бренд Ситроен – Citroën C-Elysée. В присъствието на много клиенти, специалисти и журналисти, водещите на церемонията Димитър Танков и Иван Тенчев в стегнато блиц интервю разкриха подробности около създаването, целта и разпространението на седана. Предната част на

На 28 ноември в централата на Автомотор Корпорация в Божурище се състоя премиерата на бюджетната надежда на френския бренд Ситроен – Citroën C-Elysée. В присъствието на много клиенти, специалисти и журналисти, водещите на церемонията Димитър Танков и Иван Тенчев в стегнато блиц интервю разкриха подробности около създаването, целта и разпространението на седана.
Предната част на Citroën C-Elysée изразява от пръв поглед принадлежността на модела към гамата на Citroën, най-вече благодарение на широката хромирана решетка, която подчертава оребрения преден капак. Линиите на Citroën C-Elysée и хармонията на неговите размери, ви разкриват веднага неговия характер на модерен и просторен седан. Едновременно изискан и уравновесен с голямото си междуосие, високото си купе и издутите калници, присъствието на Citroën C-Elysée няма да ви остави безразлични.
Със своето просторно вътрешно пространство, Citroën C-Elysée е с перфектни пропорции, за да отговори на всичките ви нужди, включително и с размера на багажника си. Ако пътниците отпред се чувстват комфортно, то тези отзад ще оценят изключителното жизнено пространство, което е запазено за тях : мястото за коленете е забележително и е удобно за цялото семейство.
Citroën C-Elysée разполага с оборудвания за сигурност на най-високо ниво. Неговата спирачна система, например, разполага с ABS, който в случай на нужда регулира налягането в спирачната система, за да предотврати блокирането на колелата. Системата за помощ при аварийно спиране (AFU), увеличава моментно налягането в спирачките в случай на бързо натискане на педала, за да се намали спирачния път и включва автоматично аварийните светлини. Citroën C-Elysée е оборудван също и с Динамичен контрол на стабилността (ESP) и може да е екипиран с до 4 въздушни възглавници (две предни и две странични), както и с аларма, която осигурява защита срещу кражба и разбиване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт