728 x 90

Фамозният Jaguar F-Type тръгва у нас от 146 400 лв.

    Следващата седмица, на 30-и май, новият Jaguar F-Type официално ще бъде представен у нас от Мото-Пфое на Британска територия в резиденцията на Негово Превъзходителство Джонатан Алън, посланик на Великобритания в България. Моделът ще се предлага у нас с уникален пакет от 5 г. гаранция и Premium service с включена Door-to-door услуга. Всеки един Jaguar F-Tyoe

    Следващата седмица, на 30-и май, новият Jaguar F-Type официално ще бъде представен у нас от Мото-Пфое на Британска територия в резиденцията на Негово Превъзходителство Джонатан Алън, посланик на Великобритания в България. Моделът ще се предлага у нас с уникален пакет от 5 г. гаранция и Premium service с включена Door-to-door услуга. Всеки един Jaguar F-Tyoe e с мощен бензинов supercharged двигател и stop/start технология за максимална ефективност и икономичност на изразходваното гориво. Първите две версии са оборудвани с новия 3 литров V6 – агрегат, който разполага с 340 или 380 к.с. в зависимост от предпочитанията на клиента. F-Type V8 S разполага с двигател с мощност от 495 к.с. и 625 Нм въртящ момент. С него той ускорява от 0-100 км/ч за впечатляващите 4,2 секунди. Максималната скорост е електронно ограничена до 300 км/ч, като въглеродните емисии, които се отделят в природата, са 259 г/км. Специалната изпусквателна система, стандартна за версиите S и V8 S, засилва вълнуващият изглед на автомобила, като придава различен гърлев звук на агрегатите. Двигателите се задвижват от нова спортна 8-степенна Quickshift скоростна кутия, която спомага за по-бърза смяна на предавките и по-добър контрол върху управлението на автомобила.
    Цената на новия Jaguar F-Type в България стартира от 146 400 лв. с ДДС за стандартната версия с двигател V6 Supercharged. Моделът е наличен в още две версии F-Type S и F-Type V8 S, които се предлагат на цени от 168 500 и 197 400 лева с ДДС.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт