728 x 90

Литекс Моторс с офроуд уроци край мол "София Ринг"

Литекс Моторс с офроуд уроци край мол "София Ринг"

От 22 август до 6 септември Great Wall и Sofia Ring Mall организират съвместна кампания под мотото „Време е за адреналин на макс!“. Идеята е всеки страстен почитател на екстремните изживявания да получи безплатен практически урок. Върху специално подготвеното трасе зад търговския център българските високопроходими машини с марка Great Wall ще демонстрират възможностите си извън

От 22 август до 6 септември Great Wall и Sofia Ring Mall организират съвместна кампания под мотото „Време е за адреналин на макс!“. Идеята е всеки страстен почитател на екстремните изживявания да получи безплатен практически урок.

Върху специално подготвеното трасе зад търговския център българските високопроходими машини с марка Great Wall ще демонстрират възможностите си извън пътя. Двата модела, които ще бъдат показани са офроудъра H5 и специалната версия на пикапа Steed 5 Hunter.

Автомобилите си приличат по това, че и двата са конструирани на стоманени шасита, което ги прави изключително здрави и стабилни по време на движение, независимо от терена или сезона. И въпреки че и двата автомобила са с 4х4 задвиждане, Steed 5 Hunter е с бързи-бавни скорости и опционално механично-блокируемблокаж на задния диференциал, а Great Wall H5 e с електронно 4х4 задвижване с демултипликатор.

Напълно достатъчно условие за участие е валидната шофьорска книжка и желанието за офроуд. За останалите неща ще се погрижат сертифицираните офроуд инструктури на Great Wall Offroad Academy, които ще придружават участника по време на шофирането и ще го наставляват, за да се гарантира безопасното и успешно преодоляване на препятствията.

В делничните дни инструктурите на Great Wall Offroad Academy ще са на разположение на гражданите и гостите на столицата от 16.00 до 20.00 на паркинга на Sofia Ring Mall, а през уикендите – от 12.00 до 20.00 часа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт