728 x 90

Премиера за Skoda Superb в България навръх 120-ия юбилей на марката

Еуратек – официален вносител на чешката марка Skoda в България, представи на пищна церемония в столицата новото поколение на флагмана си Superb. Возилото стъпва у нас точно на време за 120-ата годишнина на производителя, също отбелязана в рамките на събитието. В родината ни новият Superb ще се продава на стартова цена от 41 490 лв.

Еуратек – официален вносител на чешката марка Skoda в България, представи на пищна церемония в столицата новото поколение на флагмана си Superb. Возилото стъпва у нас точно на време за 120-ата годишнина на производителя, също отбелязана в рамките на събитието.

В родината ни новият Superb ще се продава на стартова цена от 41 490 лв. с ДДС, като срещу тях клиентите получават седан, оборудван с турбо бензинов мотор със 125 к.с. и 6-степенна механична скоростна кутия. Еквивалентният комби вариант струва 43 950 лв. с ДДС.

Най-евтиният дизел откриваме срещу 44 800 лв./46 900 лв. (седан/комби), който разполага със 120 к.с. и ръчна скоростна кутия. Най-луксозният модел от гамата на Superb е модификация Laurin & Klement, задвижвана от върхов 2.0-литров турбо бензинов мотор с 280 к.с., автоматична трансмисия и 4х4 система.

Цялостен поглед върху гамата от двигатели показва, че Superb ще бъде достъпен с бензинови и дизелови агрегати, отговарящи на Евро 6, с мощност в диапазона 120 – 280 к.с. Налични според спецификацията са 6-степенна ръчна трансмисия и  6- и 7-степенни автоматици с два съединителя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт