728 x 90

Над 5 бона отстъпка за нова кола в "Черния петък"

Над 5 бона отстъпка за нова кола в "Черния петък"

Платформата за онлайн търговия eMAG прави атрактивна изненада за потребителите за най-мащабната си промоционална кампания през годината – Black Friday. Само в деня с най-големи отстъпки – популярен като "Черния петък", автомобилни дилъри на нови превозни средства предоставят възможност на клиентите на eMAG да си купят от тях 69 автомобили и скутери от 10 марки

Платформата за онлайн търговия eMAG прави атрактивна изненада за потребителите за най-мащабната си промоционална кампания през годината – Black Friday. Само в деня с най-големи отстъпки – популярен като "Черния петък", автомобилни дилъри на нови превозни средства предоставят възможност на клиентите на eMAG да си купят от тях 69 автомобили и скутери от 10 марки – Toyota, Opel, Chevrolet, Great Wall, Peugeot, Piaggio, Fiat, Vespa, Alfa Romeo, Ssang Yong.

„Искаме да покажем, че пазаруването онлайн e изключително лесно, независимо какъв е продукта. Автомобилите ще са налични за резервация на eMAG.bg само по време на Black Friday, но при запазване на автомобил, клиентът може да завърши покупко-продажбата до 7 декември“, обяснява Огнян Лахчев от eMAG.

За да се възползва от атрактивните цени на автомобилите, клиентът трябва само да добави желаната кола в своята количка и да я резервира. За запазване на автомобил, клиентите заплащат възстановяем депозит от 500 лв., след което покупко-продажбата се завършва в представителството на автодилъра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт