728 x 90

Пазарен дебют за Suzuki Baleno в Европа

Пазарен дебют за Suzuki Baleno в Европа

Сузуки ще разпространява новия си хечбек Suzuki Baleno в Европа още от този месец. През януари колата, която имаше своята премиера през септември – по време на Автосалон Франкфурт 2015, ще се появи при дилърите в Белгия, Германия, Дания, Италия, Франция и Холандия. В следващите месеци Suzuki Baleno, което се произвежда в Индия, се готви

Сузуки ще разпространява новия си хечбек Suzuki Baleno в Европа още от този месец. През януари колата, която имаше своята премиера през септември – по време на Автосалон Франкфурт 2015, ще се появи при дилърите в Белгия, Германия, Дания, Италия, Франция и Холандия.

В следващите месеци Suzuki Baleno, което се произвежда в Индия, се готви да покори и пазарите в останалите страни от Европейския Съюз. На Стария континент ще се предлага 5-вратата версия на модела с 1.2-литров двигател (90 к.с.) и 1.0-литров турбо мотор със 111 коня. Всички европейски модели ще имат в комплектацията си круиз контрол, EBS спиране и мултимедийна система, съвместима с Apple CarPlay.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт