728 x 90

Ford България гони рекорд за Гинес на 4 юни

    Ford България и официалният представител на марката у  нас – Мото-Пфое, стартират смела инициатива за поставяне на световен рекорд на Гинес. От Синия овал искат да направят най-дългия парад от автомобили Ford, като грандиозното събитие ще се проведе на 4 юни 2016 г., от 9 ч. Сборният пункт е новооткритата Северна скоростна тангента на Околовръстния

    Ford България и официалният представител на марката у  нас – Мото-Пфое, стартират смела инициатива за поставяне на световен рекорд на Гинес. От Синия овал искат да направят най-дългия парад от автомобили Ford, като грандиозното събитие ще се проведе на 4 юни 2016 г., от 9 ч. Сборният пункт е новооткритата Северна скоростна тангента на Околовръстния път в София с вход от бул. „Ботевградско шосе“.

    Целта е да се съберат минимум 1000 автомобила Ford, които да изминат 3.2 км в колона и заедно да влязат в историята. За участие могат да се запишат собственици, приятели и фенове на марката, като използват регистрационната форма на сайта ford.bg/record. От фирмата поясняват, че всеки Ford е добре дошъл да се включи, без значение от модела, годините, размера и вида си.

    Ford празникът, който минава под надслова "Да покаже, че България е отбор!" броени дни преди старта на Европейското първенство по футбол, ще бъде отбелязан с много забавления и изненади, храна и напитки, обещава организаторът. Предвидени са атрактивни подаръци от OMV, МЕТРО, McDonalds и Мото-Пфое. Радостна новина е, че всички участници ще получат пълен безплатен преглед в оторизиран сервиз на Ford в следващите 6 месеца.

    "На 4 юни сме амбицирани с общи усилия и ентусиазъм да счупим световния рекорд на Гинес за най-дълга колона от автомобили Ford," казват от Ford. "Настоящото най-добро постижение е 829 коли и е поставено в САЩ през 2014 г. Всички ние имаме шанса да станем част от нещо голямо, значимо и вдъхновяващо, от което да ни побият тръпки. Да се гордеем, че сме българи и че именно у нас се случва подобно вълнуващо събитие! Да покажем, че харесваме Ford заради интересната и богата история на марката, страхотните модели, иновациите или всеки-поради-своята-си-причина. Или дори само, защото имаме възможността да участваме в световен рекорд на Гинес поне веднъж в живота си! Ела!"

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт