728 x 90

Hyundai предлага нова кола за 5 лева на ден!

Hyundai предлага нова кола за 5 лева на ден!

Представителството на Hyundai у нас пусна изгодни летни оферти за почти цялата си гама предлагани автомобили. Колкото и невероятно да ви звучи, чрез тях може да станете собственик на чисто нова кола само срещу 150 лева на месец с ДДС или само три пъти повече, ако си купите карта за градския транспорт в София и

Представителството на Hyundai у нас пусна изгодни летни оферти за почти цялата си гама предлагани автомобили. Колкото и невероятно да ви звучи, чрез тях може да станете собственик на чисто нова кола само срещу 150 лева на месец с ДДС или само три пъти повече, ако си купите карта за градския транспорт в София и то годишна, която е 600 лева. Ако сметнете офертата по друг начин излиза, че може да карате чисто нов хюндай за по 5 лева на ден, докато дневната карта в столицата за обществения транспорт е 4 лева!

Става въпрос за най-малкото возило на корейската компания – i10 с икономичен еднолитров двигател с мощност 66 конски сили и ръчна скоростна кутия. Лизингът е за 6 години.

Офертите са валидни от 1 август до 30 септември за автомобили на склад. Описаната примерна лизингова схема е с 25% първоначална вноска и 25% остатъчна стойност и изискава ограничение в пробега от 15 000 км годишно. При стандартна лизингова схема не се изисква ограничение на пробега.

Всички цени и оферти може да видите ТУК

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт