728 x 90

Nissan с нов дом в София

Nissan с нов дом в София

Винаги е хубаво, когато влизаш в нова къща. Обикновено това бележи едно ново начало, без значение дали става дума за човек, семейство или автомобилна марка. От тази сутрин Nissan вече си има свой нов дом, изграден перфектно до последния детайл по всички стандарти на компанията. Широко лице на комплекса се усмихва на клиентите, обърнато към

Винаги е хубаво, когато влизаш в нова къща. Обикновено това бележи едно ново начало, без значение дали става дума за човек, семейство или автомобилна марка.

От тази сутрин Nissan вече си има свой нов дом, изграден перфектно до последния детайл по всички стандарти на компанията. Широко лице на комплекса се усмихва на клиентите, обърнато към столицата от чудесна локация – Южната дъга на Околовръстното шосе.

Представянето му направиха генералният мениджър на Renault Nissan България Оливие Жан и Камен Илчев – директора на Nissan за България. Всъщност те бяха застанали на най-любимото място за бъдещите клиенти – там, където ще се издават готовите автомобили и те ще излизат от шоурума директно към софийските улици.

Инвеститорът на обекта, дилър на марката и в други градове, е вложил над 3 милиона лева за неговото изграждане. Очакванията са, че този нов  комплекс от една страна ще помогне за увеличаване на продажбите, но също така ще предостави на клиентите и много по-добри възможности за сервиз и всякакви услуги.

Nissan през последните години обръща специално внимание към Стария континент. SUV и кросоувърите водят по продажби в някои от най-значимите сегменти. Като добавим към тях мултифункционалната Navara, спиращият дъха GT-R и идващата чаровна Micra, спокойно мога да кажа, че това е №1 японски бранд в Европа и най-разпознаваемата марка от далекоизточната островна държава, особено след като пое и спонсорството на Шампионската лига. В България Nissan вече има 6% пазарен дял и новият дом на марката в столицата категорично дава ясни перспективи за неговото увеличаване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт