728 x 90

Лада Веста стартира от 20 600 лв. у нас

Актуалният модел на Lada – Vesta, ще се продава на минимална цена от 20 600 лв. с ДДС в България. В базовото оборудване на модела влизат екстри като климатик, круиз контрол, регулируем волан, тонирани стъкла, електроусилвател на волана, цвят металик, въздушни възглавници, ABS + ESC + BAS + ISOFIX, система за следене налягането в гумите,

Актуалният модел на Lada – Vesta, ще се продава на минимална цена от 20 600 лв. с ДДС в България. В базовото оборудване на модела влизат екстри като климатик, круиз контрол, регулируем волан, тонирани стъкла, електроусилвател на волана, цвят металик, въздушни възглавници, ABS + ESC + BAS + ISOFIX, система за следене налягането в гумите, подгряване на предните седалки, аудио система и други.

Предвиждат се общо седем различни комплектации на последния модел на руската фирма, като в някои от тях ще откриваме екстри като лети джанти, фарове за мъгла, алармена система, централно заключване и други – по избор на потребителя. Второто ниво на оборудване ще носи цена от 21 200 лв. с ДДС, а поръчки за колата ще се приемат от съвсем скоро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт