728 x 90

Arteon е вече тук! Най-красивият VW до момента, с изваяна фигура на спортист

Новият флагмански модел на Volkswagen за Европа – Arteon, беше представен в София с арт инсталация, перформанс и специално разработена виртуална реалност в 360 градуса, която драматизира преживяването, което всеки шофьор на Arteon изпитва в града. По-секси братът на Passat ще се предлага с шест турбо мотора от семействата TSI и TDI, като мощността е

Новият флагмански модел на Volkswagen за Европа – Arteon, беше представен в София с арт инсталация, перформанс и специално разработена виртуална реалност в 360 градуса, която драматизира преживяването, което всеки шофьор на Arteon изпитва в града.

По-секси братът на Passat ще се предлага с шест турбо мотора от семействата TSI и TDI, като мощността е в рамките от 150 до 280 к.с. Двата най-мощни бензинови и дизелови двигателя получават серийно 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя и 4х4 задвижване. Автоматикът ще бъде наличен за всички останали версии като опционално оборудване.

В интериора при по-високите нива на оборудване ще откриваме нова инфотейнмънт система с 9.2-инчов дисплей и възможност за жестов контрол. Налице е и най-новото поколение на адаптивен круиз контрол на немците.

В България Arteon е вече в активна продажба като цените стартират от 67 645 лв. Предвиждат се три нива на оборудване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт