728 x 90

11 900 евро в ЕС за комбито Лада Веста, налично и у нас

11 900 евро в ЕС за комбито Лада Веста, налично и у нас

Пресслужбата на АвтоВАЗ обяви тази седмица началото на продажбите по европейските пазари на комбитата Lada Vesta SW и Lada Vesta SW Cross. Двата автомобила вече са достъпни при дилърите в Германия, Австрия, Унгария, а до дни новата Лада Веста ще се появи в Сърбия, Словакия и България. Lada Vesta SW и SW Cross са достъпни

Пресслужбата на АвтоВАЗ обяви тази седмица началото на продажбите по европейските пазари на комбитата Lada Vesta SW и Lada Vesta SW Cross. Двата автомобила вече са достъпни при дилърите в Германия, Австрия, Унгария, а до дни новата Лада Веста ще се появи в Сърбия, Словакия и България.

Lada Vesta SW и SW Cross са достъпни за европейските клиенти в две комплектации: Comfort и Luxe. Под капака на комбитата се монтира 1,6-литров бензинов мотор със 106 к.с. плюс 5-степенна механична трансмисия или "робот". Двигателят е сертифициран със съотвените изисквания на ЕС в областта на безопасността и екологията и съответства на стандарта "Евро 6". Началната цена на колата е 11 900 евро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт