728 x 90

Започнаха продажбите на Lada Vesta Cross в Русия

Започнаха продажбите на Lada Vesta Cross в Русия

Моделната гама на "АвтоВАЗ" официално беше попълнена с новата модификация на "Веста" – офроуд четиривратка Lada Vesta Cross. Основното достойнство на такъв крос-седан е впечтляващият клирънс от 203 мм. Градската джипка притежава 17-цолови джанти и пренастроено окачване. Началната цена е близо 10 400 евро. Това е стойността на крос-седана с 1,6-литров двигател мощност 105 к.с.

Моделната гама на "АвтоВАЗ" официално беше попълнена с новата модификация на "Веста" – офроуд четиривратка Lada Vesta Cross. Основното достойнство на такъв крос-седан е впечтляващият клирънс от 203 мм. Градската джипка притежава 17-цолови джанти и пренастроено окачване.

Началната цена е близо 10 400 евро. Това е стойността на крос-седана с 1,6-литров двигател мощност 105 к.с. и 5-степенна механична трансмисия. Базовата комплектация за Vesta Cross е предназначена за версията Luxe – 4 въздушни възглавници, климатик с охлаждане на жабката, круиз-контрол и ограничител на скоростта, аудиосистема с 4,3-инчов дисплей, мултифункционален волан и обшивка от еко-кожа за салона.

За Lada Vesta Cross са предвидени два пакета опции – Multimedia и Prestige. В състава на първата влизат камера за обратно виждане и мултимедийна система с навигация и 7-инчов дисплей, а за "Престиж" има допълнително подгряване за задните седалки и USB в предния подлакътник. Максималната цена на новата Lada Vesta Cross в топ конфигурацията Luxe+Prestige с 1,8-литров мотор за 122 к.с. и автоматична скоростна кутия е близо 11 700 евро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт