728 x 90

Големи промоции от автомобилните марки у нас покрай Световното

Големи промоции от автомобилните марки у нас покрай Световното

Началото на 2018 FIFA World Cup е днес, като на старта един срещу други се изправят домакините Русия и Саудитска Арабия. Докато феновете на футбола ще имат възможността да се насладят на 64 срещи в следващия един месец, почитателите на автомобилите също ще имат поводи за радост. Няколко автомобилни вносителя у нас обявиха промоции на

Началото на 2018 FIFA World Cup е днес, като на старта един срещу други се изправят домакините Русия и Саудитска Арабия. Докато феновете на футбола ще имат възможността да се насладят на 64 срещи в следващия един месец, почитателите на автомобилите също ще имат поводи за радост.

Няколко автомобилни вносителя у нас обявиха промоции на нови коли, които ще бъдат валидни в рамките на първенството. KIA и Skoda бяха едни от първите, които анонсираха подобни оферти.

Чехите обещават отстъпки до 20 процента за налични автомобили, като от най-голямо намаление в цената може да се възползва Superb. Octavia също е с отстъпки до 20 процента за наличните модели Selection, Vision и Edition и атрактивни отстъпки до 18 процента при поръчка на моделите Selection и Vision. Моделите Rapid и Rapid Spaceback са с намаление в размер на ДДС, за всички модели налични на склад.

Офертите на Skoda важат до 15 юли.

От отбора на KIA обещават до 17 процента отстъпки, като те ще са валидни до края на месец юли. Автомобил Ceed може да се закупи с максимално намаление, а след него намалени също така са и Rio (13%), Venga и Soul (12%), Sorento и Stinger (8%), Niro (7%).

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт