728 x 90

Jaguar I-PACE с БГ премиера в софийската резиденция "Лозенец"

Jaguar I-PACE с БГ премиера в софийската резиденция "Лозенец"

"Мото-Пфое" представи в софийската резиденция "Лозенец" пред водещи автомобилни медии дългоочаквания Jaguar I-PACE – третият високопроходим модел на марката и първият изцяло електрически такъв. Машината се присъединява към E-Pace и F-Pace в SUV гамата на британците. Jaguar I-PACE е революционен електрически автомобил с бързо презареждане от 0 до 80 процента за 45 минути и предлага

"Мото-Пфое" представи в софийската резиденция "Лозенец" пред водещи автомобилни медии дългоочаквания Jaguar I-PACE – третият високопроходим модел на марката и първият изцяло електрически такъв. Машината се присъединява към E-Pace и F-Pace в SUV гамата на британците.

Jaguar I-PACE е революционен електрически автомобил с бързо презареждане от 0 до 80 процента за 45 минути и предлага максимален пробег от 480 км с едно зареждане на батерията. I-PACE предоставя комбинация от устойчивата динамика на спортен автомобил, технологии с изкуствен интелект (AI) от следващо поколение и практичността на 5-местен SUV, поставяйки Jaguar в челните редици на революцията в сферата на електрическите автомобили.

Продажбите на модела ще стартират от есента, като I-Pace ще се предлага в три нива на оборудване – S, SE и HSE. В България цената на електрическата джипка от Jaguar ще започва от около 150 000 лева.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт