728 x 90

Руският "ролс-ройс" тръгва за Европа

    Един от първите екземпляри на луксозния седан Aurus Senat, разработен в рамките на проекта "Кортеж", ще се насочи към Европа – в Италия. Това се съобщава в официалната страница на новия руски премиум бренд в местната социална мрежа "ВКонтакте". Засега липсват подробности къде точно отива белият руски "ролс-ройс". Публичната премиера на Aurus Senat се състоя

    Един от първите екземпляри на луксозния седан Aurus Senat, разработен в рамките на проекта "Кортеж", ще се насочи към Европа – в Италия. Това се съобщава в официалната страница на новия руски премиум бренд в местната социална мрежа "ВКонтакте".

    Засега липсват подробности къде точно отива белият руски "ролс-ройс". Публичната премиера на Aurus Senat се състоя в края на август по време на Автосалон Москва 2018, а европейският дебют е предвиден за изложението в Женева през пролетта на 2019 година.

    В рамките проекта "Кортеж" се разработват транспортни средства за руския политически елит. Първият автомобил – правителствената лимузина "Сенат", се появи за пръв път на 7 май тази година на церемонията по време на инаугурацията на президента на Русия Владимир Путин.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт