728 x 90

Над 2 хиляди промени в обновения пикап Mitsubishi L200 (видео)

В Тайланд днес се състоя световната премиера на новия L200 от Mitsubishi Motors Corporation. Пикапът бе представен в Банкок, а продажбите на местния пазар стартират на 17 ноември. Новият L200 е петото поколение на модел с 40-годишна история и се произвежда в завода Laem Chabang, поддържан от Mitsubishi Motors Thailand). Този автомобил е стратегически за

В Тайланд днес се състоя световната премиера на новия L200 от Mitsubishi Motors Corporation. Пикапът бе представен в Банкок, а продажбите на местния пазар стартират на 17 ноември. Новият L200 е петото поколение на модел с 40-годишна история и се произвежда в завода Laem Chabang, поддържан от Mitsubishi Motors Thailand).

Този автомобил е стратегически за марката, а представянето му в Тайланд ще бъде последвано от останалите азиатски пазари, както и в Океания, Близкия Изток, Европа, Африка и Латинска Америка. Новото поколение ще се предлага в около 150 страни по целия свят.

По повод на премиерата, Осаму Масуко – CEO на Mitsubishi Motors сподели: “Новият L200 е един от най-важните ни модели от стратегическа гледна точка. Неговият успех ще затвърди устойчивия ръст на компанията. Новият модел идва с редица подобрения в издръжливостта, надеждността и комфорта, развивани през последните 40 години. Убеден съм, че L200 ще успее да отговори на разнообразните нужди и предпочитания на нашите клиенти по света.”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт