728 x 90

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe е вече в България, цените почват от 280 хил. лв

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe – това е пълното название на най-актуалния и може би най-ексклузивния седан в портфолиото на Mercedes-Benz. Машината е вече на родна земя, след като бе представена с градиозно шоу с много специални ефекти и елегантен коктейл. „С представянето на този модел хвърляме ръкавицата към нашите конкуренти,“ коментира генералният мениджър на Силвър

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe – това е пълното название на най-актуалния и може би най-ексклузивния седан в портфолиото на Mercedes-Benz. Машината е вече на родна земя, след като бе представена с градиозно шоу с много специални ефекти и елегантен коктейл.

„С представянето на този модел хвърляме ръкавицата към нашите конкуренти,“ коментира генералният мениджър на Силвър Стар, официален оторизиран вносител на Mercedes за България, г-н Ролф-Юрген Заерле. „За всички нас в компанията, 2018 година беше изключително динамична и изпълнена с нови преживявания. А днешното представяне е един невероятен завършек на годината. Като една млада компания, само на година и осем месеца, ние можем да се похвалим с над 1200 продадени автомобила от цялата продуктова гама, а целта за 2019 година е да реализираме 1000 броя само в сегмента на леките автомобили. И следвайки мотото на Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe – създаден за най-важното състезание в света – вашия живот, ние сме готови за предизвикателствата, които ни очакват,“ продължи г-н Заерле.

Основна характерна черта на новия купе-седан е неговият битурбо 4.0-литров V8 мотор с мощност от 430 кВт (585 к.с.) и 470 кВт (639 к.с.). Комбинираният среден разход на гориво възлиза на 11,3-11,2 л/100 км при емисси на CO2 от 257-256 г/км.

Mercedes-AMG GT 63 S 4matic+  вече е в шоурумите на Силвър Стар и се предлага на цена от 280 759 лв без ДДС.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт