728 x 90

Range Rover Evoque тръгва от 73 000 лв. с ДДС

На ексклузивно събитие в изключително модерния шоурум на Jaguar Land Rover в София, Мото-Пфое представи пред журналисти и партньори изцяло новия Range Rover Evoque. По-малко от месец след официалната световна премиера на модела в Лондон, България е първият европейски пазар, на който предпремиерно Range Rover Evoque е представен на живо.  Александър Костадинов, Директор маркетинг и

На ексклузивно събитие в изключително модерния шоурум на Jaguar Land Rover в София, Мото-Пфое представи пред журналисти и партньори изцяло новия Range Rover Evoque. По-малко от месец след официалната световна премиера на модела в Лондон, България е първият европейски пазар, на който предпремиерно Range Rover Evoque е представен на живо. 

Александър Костадинов, Директор маркетинг и продажби на Мото-Пфое, приветства всички гости в новия комплекс и акцентира върху значителния принос на модела за големия успех на марката Land Rover в България. Костадинов обяви, че новият луксозен шоурум на марката на околовръстното в София е спечелил приза за "Сграда на годината на 2018-а"

Волен Чинков, Бранд мениджър на Jaguar Land Rover, продължи с най-важните акценти и новости за модела, революционер в сегмента на компактните SUV автомобили. Всички желаещи да се докоснат на живо до новия Range Rover Evoque могат да го направят между 14 и 31 декември 2018 г. в шоурума на Jaguar Land Rover в София и между 3 и 6 януари 2019 г. в шоурума на Jaguar Land Rover в Мото-Пфое Варна.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт