728 x 90

В битката с COVID-19: Volvo дари автомобили на най-натоварените болници в страната

Шведската автомобилна марка Volvo и официалният вносител за България – Мото-Пфое, се отзоваха с безвъзмездна помощ за едни от най-натоварените болници в страната. ВМА и Александровска болница в столицата, както и УМБАЛ „Св. Марина“ във Варна, УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив и УМБАЛ Бургас, получиха Volvo автомобили навръх международния ден на здравето и празника на

Шведската автомобилна марка Volvo и официалният вносител за България – Мото-Пфое, се отзоваха с безвъзмездна помощ за едни от най-натоварените болници в страната. ВМА и Александровска болница в столицата, както и УМБАЛ „Св. Марина“ във Варна, УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив и УМБАЛ Бургас, получиха Volvo автомобили навръх международния ден на здравето и празника на здравните работници, 7 април. С този жест Мото-Пфое и Volvo изказват признателност към труда на лекарите и съпричастност към тяхната отдаденост в борбата с пандемията.

Volvo автомобилите бяха предадени официално на ръководството на болниците, спазвайки всички препоръки за физическа дистанция между участниците. Те ще бъдат на разположение денонощно в продължение на един месец и ще се използват за превоз на лекари и медицински персонал, по преценка на самите болници.

„Искам да споделя, че се наблюдава изключителна мобилизация на всички, които искат и могат да помогнат. Днес имаме щастието да получим подкрепа и от Volvo и Мото-Пфое. Изключително сме им благодарни за безвъзмездно предоставените автомобили, които са наистина страхотни.“, сподели ген. Мутафчийски по време на приемането на ключовете.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт