728 x 90

Renault Nissan България с дарение от 20 коли в борбата с COVID-19

Рено Нисан България демонстрира своя ангажимент към обществото на територията на цялата страна в рамките на извънредното положение. Повече от 20 автомобила ще бъдат предоставени безвъзмездно за превоз на хора и материали от първа необходимост. Екипите на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ ще използват автомобилите за доставка на храни до домове на нуждаещи се, както

Рено Нисан България демонстрира своя ангажимент към обществото на територията на цялата страна в рамките на извънредното положение. Повече от 20 автомобила ще бъдат предоставени безвъзмездно за превоз на хора и материали от първа необходимост. Екипите на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ ще използват автомобилите за доставка на храни до домове на нуждаещи се, както и за превоз на материали за дезинфекция. 

На 8 април Рено Нисан България предостави на Столична община първите 8 автомобила за използване в рамките на столицата. На официалното предаване на автомобилите присъстваха г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, г-жа Силвия Георгиева, изпълнителният директор на НСОРБ и Красимир Димитров, директор на дирекция „Аварийна помощ и превенция". През следващите дни предстоят събития по предаване на автомобили в различни общини из страната, резултат от ангажимента на дилърската мрежа на марките Renault, Dacia и Nissan. Всички автомобили се предоставят до 15 май с възможност за удължаване при промяна на периода на извънредното положение. 

„От днес разполагаме с дарение от 8 автомобила Renault, Dacia и Nissan – 4 за екипите за дезинфекция, и 4 за доставките на храни. Дезинфекцията на улици, подлези и градския транспорт, както и доставката на храна и лекарства на възрастни и социално слаби са две от ключовите ни задачи.„ заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която прие предоставените на Столична община автомобили.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт