728 x 90

Нов дилър на Jeep и Alfa Romeo за Варна и региона

Грифид Ауто е официалният дилър на Витоша Ауто за Варна и региона на американската марка Jeep и италианските спортни премиум автомобили Alfa Romeo. Грифид Ауто инвестира в чисто нов модерен комплекс, намиращ се в район „Владислав Варненчик“, местност „Капелова градина“, който ще бъде напълно готов до края на 2021г. Проектът ще включва просторен шоурум, модерен

Грифид Ауто е официалният дилър на Витоша Ауто за Варна и региона на американската марка Jeep и италианските спортни премиум автомобили Alfa Romeo. Грифид Ауто инвестира в чисто нов модерен комплекс, намиращ се в район „Владислав Варненчик“, местност „Капелова градина“, който ще бъде напълно готов до края на 2021г.

Проектът ще включва просторен шоурум, модерен сервизен център, оборудван според високите стандарти на брандовете, обучен и квалифициран екип, както и сектор за оригинални резервни части и аксесоари.

„Със стратегическото партньорство с Грифид Ауто за Варна и региона, ние вярваме, че ще можем да покажем тези две вълнуващи, и по свое му уникални марки, да увеличим феновете им, както и да предоставим премуим обслужване и услуги на всички собственици на Jeep и Alfa Romeo“, споделят от Витоша Ауто.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт