728 x 90

Ратола няма спиране и край Вардаро

Корандо с признание за "Джип на годината" в Македония и Нова Зеландия Korando – новият компактен всъдеход на южнокорейския SUV-специалист SsangYong бе удостоен с престижното отличие "SUV на годината" в Република Македония. Korando, представен от изключителния вносител на SsangYong за Македония Ratola, спечели признанието в оспорвана надпревара благодарение на силния набор от качества, а именно:–

Корандо с признание за "Джип на годината" в Македония и Нова Зеландия

Korando – новият компактен всъдеход на южнокорейския SUV-специалист SsangYong бе удостоен с престижното отличие "SUV на годината" в Република Македония. Korando, представен от изключителния вносител на SsangYong за Македония Ratola, спечели признанието в оспорвана надпревара благодарение на силния набор от качества, а именно:
– хармоничен дизайн, създаден в Италия от маестро Джуджаро
– изпитани технологии от водещи световни доставчици
– висококачествени материали и прецизна южнокорейска изработка
– много висока екологичност и горивна ефективност на дизеловия двигател (среден разход около 6 л/100 км)
– 5 години пълна гаранция
Наградата, представляваща стилизирана автомобилна радиаторна решетка от злато и сребро, бе приета на бляскава церемония в скопския хотел Александър Палас от изпълнителния директор на Ратола Македония Ани Илиева. При леките автомобили победител е също кореец – Киа Рио.
За Корандо това е втората награда "SUV на годината" след като неотдавна новозеландското списание 4WD Magazine го отличи като най-добър всъдеход в компактния клас.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт