728 x 90

Безплатна сервизна проверка на Рено и Дачия у нас

От 1 декември 2012 стартира кампания на Renault и Dacia в областта на следпродажбеното обслужване. При посещение в оторизираните сервизи на двете марки в страната дори при първи симптоми клиентите на автомобили Renault и Dacia ще получат безплатна проверка на автомобила и Свидетелство за преглед с 41 точки в 5 основни категории: видимост, светлини, течности,

От 1 декември 2012 стартира кампания на Renault и Dacia в областта на следпродажбеното обслужване. При посещение в оторизираните сервизи на двете марки в страната дори при първи симптоми клиентите на автомобили Renault и Dacia ще получат безплатна проверка на автомобила и Свидетелство за преглед с 41 точки в 5 основни категории: видимост, светлини, течности, безопасност и комфорт (отстраняването на неизправностите се заплаща). Те ще получат още и професионална консултация кои ремонти трябва да се извършат възможно най-скоро и кои търпят отлагане във времето.
Освен това до 31 януари 2013 г. всеки собственик на Renault и Dacia, закупил резервна част от групите: спирачни дискове и накладки – предни и задни, свещи – подгревни и запалителни, крушки, ремъци – аксесоарен и ангренажен, зимна течност за чистачки, антифриз, добавки за гориво, ще получи и отстъпка в размер на 10% от цената.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт