728 x 90

50 000 поръчки за новия Opel Insignia

Opel отчете 50 000 поръчки за новия Insignia, като нивото е значително по-високо от очакваното от компанията независимо от факта, че стартът им за моделите Insignia Grand Sport и Insignia Sports Tourer беше даден едва в средата на февруари, а появата на флагманския модел в представителствата на марката в много от големите пазари се осъществи

Opel отчете 50 000 поръчки за новия Insignia, като нивото е значително по-високо от очакваното от компанията независимо от факта, че стартът им за моделите Insignia Grand Sport и Insignia Sports Tourer беше даден едва в средата на февруари, а появата на флагманския модел в представителствата на марката в много от големите пазари се осъществи към края на юни.

Висок е делът на потребителите, които поръчват новия флагман на марката от Рюселсхайм с интелигентната вградена навигационна система Navi 900 IntelliLink, Ергономичните седалки със сертификат за одобрение от AGR и новото поколение предни светлини с матична система IntelliLux LED, потвърждавайки, че философията на марката Opel за предлагане на новаторски решения на достъпни цени дава своите дивиденти сред клиентите и доказвайки, че бъдещето е на всички.

Системата, която ознаменува списъка с желания на почти всеки собственик на новата Insignia, е Navi 900 IntelliLink – почти 9 oт 10 автомобила Opel Insignia са поръчани с върховата инфоразвлекателна система в гамата на модела. Допълнително предлаганата система с вградена навигация използва 8-инчов цветен капацитивен сензорен екран. Данните в навигационните карти покриват цялата територия на Eвропа, а при наличие на Opel OnStar, дестинациите, изпратени от служител на системата OnStar или изпратени предварително чрез смартфон приложението myOpel, могат да бъдат изтеглени директно в навигационната система.

Наред с това, в зависимост от вида на крайното устройство системата е съвместима с Apple CarPlay и Android Auto, с което отваря вратите на смартфон функциите в автомобила. Tака се дава възможност на потребителите на устройства на Apple да провеждат разговори, да стартират навигационно водене по маршрут чрез Apple Maps, да изпращат и да получават съобщения и да слушат музика чрез Spotify директно с команди от сензорния екран или чрез гласово управление от Siri.

70% от новата Insignia се поръчва с възможности за осигуряване на високо равнище на комфорт като предните седалки със сертификат за одобрение от независимата германска организация от медицински експерти по ортопедия AGR (Aktion Gesunder Ricken e. V. – Инициатива за подобряване здравето на гърба). Освен многобройните възможности за настройка, ергономичните предни седалки в новата Insignia предлагат и уникална комбинация от електрическо регулиране на страничните опори, както и функции за масаж, запаметяване на настройките и вентилация. Tе гарантират великолепен комфорт при пътуване на дълги разстояния и продължават традициите на марката Opel в създаването на достойни за отличия, подобряващи здравето на гърба седалки, които се предлагат на много привлекателни цени.

Висшите нива на оборудване, предлагани при новото поколение на Opel Insignia също се доказват като изключително популярни сред клиентите. В момента над 60 процента от над 50-те хиляди купувачи на Insignia в Европа са насочили избора си към по-високите нива на изпълнение, които им осигуряват достъп до много по-богато стандартно оборудване, възможности и удобства, които не се налага да бъдат поръчвани допълнително като опции. Така например, системата за персонална комуникация и мобилни услуги Opel OnStar cе предлага серийно при ниво на оборудване „Innovation”.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт