728 x 90

Глобални тестове за третото поколение Porsche Cayenne (видео)

Глобални тестове за третото поколение Porsche Cayenne (видео)

От Порше разкриха подробности за изпитанията на третото поколение от джипката Cayenne, което ще бъде разсекретено на 29 август. Предсерийните екземпляри от новия Кайен преминаха сурови тестове из всички краища на света. В това число и по пистите, които Porsche традиционно използва за изпитания на своите модели в Германия – Хокенхаймринг и Северната дъга на

От Порше разкриха подробности за изпитанията на третото поколение от джипката Cayenne, което ще бъде разсекретено на 29 август. Предсерийните екземпляри от новия Кайен преминаха сурови тестове из всички краища на света.

В това число и по пистите, които Porsche традиционно използва за изпитания на своите модели в Германия – Хокенхаймринг и Северната дъга на Нюрбургринг. В Италия автомобилът е тестван на 12,6-километровото скоростно трасе Нардо.

Материалите, сензорите и електрониката доказаха своите качества и издръжливост в различни климатични зони – при температури до плюс 50 градуса по Целзий в дюните на Дубай (ОАЕ) и склоновете в Долината на смъртта (САЩ) и до минус 45 градуса по Целзий в леда и снега на Аляска (САЩ). Porsche Cayenne от трето поколение издържа също така тестовете в условия на смог и зной в мегаполисите на Китай, покори изпитателните трасета в Швеция, Финландия и Испания, и посети ЮАР, Япония и Нова Зеландия за многобройни пътни и офроуд изпитания.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт