728 x 90

Уикенд на отворените врати в най-новото БГ дилърство на BMW и MINI

Уикенд на отворените врати в най-новото БГ дилърство на BMW и MINI

В края на уикенда (9-11 февруари) М Кар София – най-новото дилърство на BMW и MINI у нас, организира три дни на отворените врати. Шоурумът на бул. "Черни връх" 53 (срещу мол "Парадайс") ще работи с удължено работно време, а първите 50 гости ще получат ваучер за отстъпка за резервни части, аксесоари & Lifestyle и

В края на уикенда (9-11 февруари) М Кар София – най-новото дилърство на BMW и MINI у нас, организира три дни на отворените врати. Шоурумът на бул. "Черни връх" 53 (срещу мол "Парадайс") ще работи с удължено работно време, а първите 50 гости ще получат ваучер за отстъпка за резервни части, аксесоари & Lifestyle и безплатен 360-градусов технически преглед.

Събитието ще се състои в дните от 9 до 11 февруари включително, като дилърството ще работи с удължено работно време – в петък от 9:00 до 20:00 часа, а в събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа. Гостите ще могат да се насладят на специални награди и прeдложения от М Кар София. В допълнение екипът на дилърството ще бъде на разположение да организира пробно шофиране на автомобил по избор на клиента.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт