728 x 90

Honda с нов просторен дом в Пловдив

Honda с нов просторен дом в Пловдив

Японската марка Хонда притежава вече още по-голям и добре уреден дом в Града под тепетата. Новият център на Honda бе открит на 16 май лично от Ральо Ралев – кмет на район „Северен“, в присъствието на клиенти и приятели на бранда: "Вече 12 години Бултрако Моторс осигурява допълнителни работни места в Пловдив и допринася за

Японската марка Хонда притежава вече още по-голям и добре уреден дом в Града под тепетата. Новият център на Honda бе открит на 16 май лично от Ральо Ралев – кмет на район „Северен“, в присъствието на клиенти и приятели на бранда: "Вече 12 години Бултрако Моторс осигурява допълнителни работни места в Пловдив и допринася за чистотата на града, като предлага едни от най-екологичните автомобили, пожелавам им успех“.

„Преди 12 години на същия адрес – бул. "България" 82, прерязахме лентата на първия ни шоурум в Пловдив. Още тогава обещахме да изградим чудесен екип от млади и енергични хора, с които да бъдем максимално полезни на нашите клиенти не само при избора им на нов автомобил, а и в регулярната му поддръжка след това. Днес от позицията на времето мога да заявя, че съм удържала на думата си – екипът ни е наистина млад, но и още по-амбициозен, още по-знаещ и можещ, въпреки възрастта си“, сподели по време на откриването Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс, официален дилър на Honda за България: „Ако преди площта ни беше 2 декара, днес само откритата зона на комплекса се простира върху 3 декара, а застроената част е около 750 кв.м. вместо досегашните 600 кв.м. Шоурумът ни е пораснал също, в сервиза са разположени 4 работни места“.

„Миналата година компанията ни отбеляза 25-ия си рожден ден, а през тази Honda празнува 70-годишен юбилей. Историята й е изтъкана от победи на различни писти, в това число и „Гинес“ рекорд за Civic Type R, но най-голямата й победа е безспорно обичта и признанието на милионите хора по света, които са част от голямото семейство на Honda. Марката ни носи позитивно послание в името на един по-екологичен и по-добър свят“, не без гордост отбеляза Костадин Грозданов, изп. директор на Бултрако АД, официален представител на Honda за България.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт