728 x 90

Модернизираният UAZ Patriot с яки офроуд тестове (видео)

Модернизираният UAZ Patriot с яки офроуд тестове (видео)

Уляновският автомобилен завод (УАЗ) разпространи в своя YouTube канал видео с изпитания на модернизираната джипка UAZ Patriot от моделна година 2019. Възлите и агрегатите са тествани на специално трасе. От компанията заявяват, че "Патриот" се подлага на сериозни изпитания – все едно, че "един километър в такива условия да е равен примерно на сто километра

Уляновският автомобилен завод (УАЗ) разпространи в своя YouTube канал видео с изпитания на модернизираната джипка UAZ Patriot от моделна година 2019. Възлите и агрегатите са тествани на специално трасе.

От компанията заявяват, че "Патриот" се подлага на сериозни изпитания – все едно, че "един километър в такива условия да е равен примерно на сто километра при обичайни". Обновеният UAZ Patriot беше представен преди месец.

Офроудърът е окомплектован с 2,7-литров бензинов двигател с повишена степен на компресия и модифицирани фази на газоразпределение. Освен това, в агрегата се използва усилена цилиндрова глава, двуредна верига, както и нови бутала, клапани и разпределителни валове.

Двигателят на UAZ Patriot вече развива 150 к.с. и 235 Нм въртящ момент, което е повече с 15 к.с. и 18 Нм от стария мотор. Максималната тяга е достъпна при 2650 об/мин вместо предишните 3900 об/мин. Освен това, инженерите от Уляновския автозавод са усъвършенствали петстепенната механична скоростна кутия, съединителя, кормилното управление и окачването.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт