728 x 90

Списание AUTOCLUB.BG брой 23/2016 г. (купи сега)

Новият брой на списание AUTOCLUB е вече на пазара. В него можете да откриете ексклузивен материал за Tesla Model S – малки и големи обновления за най-ексклузивния електромобил: втори мотор, който позволява задвижване на четирите колела, още по-големи батерии и умопомрачително ускорение. Освен това, в темата на броя можете да откриете предложенията на родния пазар за най-изгоден лизинг

Новият брой на списание AUTOCLUB е вече на пазара. В него можете да откриете ексклузивен материал за Tesla Model S – малки и големи обновления за най-ексклузивния електромобил: втори мотор, който позволява задвижване на четирите колела, още по-големи батерии и умопомрачително ускорение.

Освен това, в темата на броя можете да откриете предложенията на родния пазар за най-изгоден лизинг на чисто нов автомобил. Специално за вас тествахме Ford Edge, BMW M2, Fiat Tipo и Jaguar F-Pace, като на страниците на 23-ти брой на списанието споделяме впечатленията си от колите. 

Още от броя:

– тестове на кемпери, както и на спортния Honda NSX;

– сравняваме хибридни с дизелови модели – кой е по-добрият вариант?

– ексклузивно интервю пред Autoclub – Антонио Феликс да Коща;

– Сардиния и Корсика може и да са близки, но са много различни;

– спорт, ретро и много други.

Списание AUTOCLUB можете да откриете на бензиностанции ЕКО, Шел, Лукойл и Газпром, в хихермаркети Фантастико, Кауфланд, Пикадили, ТМаркет, СБА, както и в големите молове – МОЛ София, МОЛ Сердика, София Ринг МОЛ, Бизнес Парк София, Сити Център София, Парадайс Център, Аутлет Сити Център. Обектите на Инмедио в Карфур, Кауфланд, Метростанции, Централна Автогара, Летище София също продават списанието.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт