728 x 90

София 2019: Жана Бергендорф посети щанда на Mahindra

Жана Бергендорф посети щанда на индийската марка Mahindra вчера. Лошото момиче на българската музика, което наскоро като по чудо спечели 250 000 лв. с билетче от Националната лотария, е във великолепна форма и дори бе със стилен бизнес костюм. Талантливата певица, която заедно с EQUINOX представи България в Евровизия през 2018 г., а наскоро се

Жана Бергендорф посети щанда на индийската марка Mahindra вчера. Лошото момиче на българската музика, което наскоро като по чудо спечели 250 000 лв. с билетче от Националната лотария, е във великолепна форма и дори бе със стилен бизнес костюм.

Талантливата певица, която заедно с EQUINOX представи България в Евровизия през 2018 г., а наскоро се включи в инициативата „За теб“, подкрепяща жертвите на домашно насилие, ще пусне в ефира нов сингъл. Графикът на Жана е буквално претоварен и е запълнен с участия до Коледа, но тя все пак намери време да посети Автомобилен салон София 2019 и полюбопитства що за марка е Mahindra, привлечена от компактния градски кросоувър KUV100, чийто фейслифт направи своя официален дебют на изложението. Особено любопитен й се стори фактът, че кокетното автомобилче тази пролет влезе в ролята на папамобил при посещението на Негово Светейшество папа Франциск в Мозамбик.

Звездата дори остави автограф за новото издание на Аstreco Holding, част от чиято структура е Astreco Motors, официален представител на Mahindra за България. Буквално в самото навечерие на Автомобилен салон София 2019 компанията осигури фейслифтовете на двата ключови за марката модела – градския кросоувър KUV100 и 7-местния високопроходим XUV500. Със специалната си стартова цена от 20 840 лв. с ДДС компактният 3,7-метров модел успя да влезе в топ 5 на най-евтините и изгодни автомобили на изложението.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт