728 x 90

Opel и Club des Belugas отново заедно

    Три от най-новите модели на Opel ще се грижат за придвижването на джаз групата След като беше приета с голямо въодушевление от българската публика при посещението си миналата година, една от водещите ню джаз групи Club des Belugas идва отново в София на 16 септември, за да открие новия сезон в най-добрия клуб за жива

    Три от най-новите модели на Opel ще се грижат за придвижването на джаз групата

    След като беше приета с голямо въодушевление от българската публика при посещението си миналата година, една от водещите ню джаз групи Club des Belugas идва отново в София на 16 септември, за да открие новия сезон в най-добрия клуб за жива музика у нас Sofia Live Club. Club des Belugas ще изнесат два концерта на 16-ти и 17-ти септември от 22 ч. с вокалистката Бренда Бойкин, която с невероятната си енергия, талант и чар успя да вдигне на крака цялата зала 1 на НДК при концерта на групата през септември 2010 година. 
    Както миналата година, така и тази за транспорта на музикантите ще се погрижат най-новите модели на Opel – атлетичната и елегантна комби версия на новата Astra – Sports Tourer, новата Antara с 2.2-литров турбодизелов двигател със 183 к.с. и шестстепенна автоматична предавателна кутия и най-мощната дизелова версия на новата Astra с 2-литров двигател с максимална мощност 160 к.с. и система Start/Stop за още по-голяма икономичност.
    В духа на партньорството си с Club des Belugas и Sofia Live Club, Opel ще даде възможност на 10-ма от почитателите на марката във Facebook страницата й „Opel в България” да спечелят двойни покани за един от концертите на групата. Желаещите да спечелят покана ще трябва да дадат верен отговор на въпроса „Кой музикант, печелил Евровизия, е посланик на  Opel и участва в рекламната кампания на обновения Opel Corsa тази година?”. Публикуването на отговорите може да стане от 30 август до 13 септември, когато победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип от всички дали верен отговор.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт