728 x 90

Hyundai сътрудничество и за MTV

    – Hyundai обявява партньорските си дейности за европейските музикални награди на MTV за 2011 година – Hyundai Veloster е официалният автомобил на събитието– Музикалната феерия ще се състои в Белфаст на 6 ноември Hyundai, официален партньор на европейските музикални награди на MTV за 2011,  разкри първите подробности, свързани с партньорските дейности на компанията, която предлага

    – Hyundai обявява партньорските си дейности за европейските музикални награди на MTV за 2011 година
    – Hyundai Veloster е официалният автомобил на събитието
    – Музикалната феерия ще се състои в Белфаст на 6 ноември

    Hyundai, официален партньор на европейските музикални награди на MTV за 2011,  разкри първите подробности, свързани с партньорските дейности на компанията, която предлага на любителите на музиката и на амбициозните попзвезди от цяла Европа уникални възможности за участие в събитието. Инициативите, организирани от Hyundai, споделят темата „1+2”, вдъхновена от уникалната конфигурация на вратите на новия Hyundai Veloster – „официалната кола“ на европейските музикални награди на MTV за 2011. Veloster, който внася дързък дизайн и новаторство в европейския сегмент на компактните купета,  има една врата от страната на шофьора и две – от другата, за по-лесен достъп до задните седалки.
    Конкурсът 1+2 Band преgоставя на любителски групи от цяла Европа удивителната възможност да се присъединят на сцената към световноизвестни имена, за да отпразнуват раздаването на европейските музикални награди на MTV за 2011.  Амбициозните музиканти ще бъдат поканени да публикуват видеозаписи на свои изпълнения в Интернет, а посетителите на съответните страници ще гласуват за своите фаворити, преди избрано от MTV жури да определи крайния победител. Той ще получи възможността да излезе на сцената редом със Сноу Патрол и Джейсън Деруло в нощта на връчването на европейските музикални награди на MTV за 2011.
    Викторината 1+2 Music Quiz е насочена към любителите на музиката от цяла Европа и им предлага възможността заедно с двама приятели да присъстват на връчването на наградите, за да изживеят вълнуващата атмосфера и изпълненията на живо. За да бъдат поканени, участниците трябва да отговорят правилно на редица въпроси във викторината по Интернет и така да покажат, че музиката е тяхна страст.
    Алън Ръшфорт, старши вицепрезидент и оперативен директор на Hyundai Motor Europe, коментира: „Hyundai е щастлив, че ще бъде партньор на европейските музикални награди на MTV за първи път, и дейностите, които организираме, ще осигурят фантастични възможности за най-талантливите групи и най-големите любители на музиката“.
    “За да се наложат над останалите претенденти, евентуалните победители ще трябва да покажат истинска енергия, новаторство и динамизъм – качества, които подхождат на характера на Veloster. Уникалното спортно купе с 1+2 врати е идеалното съответствие на европейските музикални награди на MTV и нашето сътрудничество наистина улавя духа на лозунга на марката Hyundai – „Ново мислене. Нови възможности“, заключи Алън Ръшфорт.
    Любителите на музиката могат да намерят пълната информация за викторината 1+2 Music Quiz и конкурса 1+2 Band на страниците на Hyundai във Facebook. Конкурсите приключват в 23:59 ч. централноевропейско време на 23 октомври 2011, неделя. Връчването на европейските музикални награди на MTV ще се състои на 6 ноември 2011, неделя, в Одисей Арена в Белфаст.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт