728 x 90

Viva Васко! Viva Land Rover Freelander 2

Най-добрият български цигулар обикаля страната с Land Rover за най-новото си турне Viva Vivaldi Moto-Pfohe и Land Rover подкрепят най-новото концертно турне на Васко Василев – Viva Vivaldi. От 7 до 13 май най-добрият български цигулар ще зарадва своите фенове в градове Русе, Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив и София. В рамките на

Най-добрият български цигулар обикаля страната с Land Rover за най-новото си турне Viva Vivaldi

Moto-Pfohe и Land Rover подкрепят най-новото концертно турне на Васко Василев – Viva Vivaldi. От 7 до 13 май най-добрият български цигулар ще зарадва своите фенове в градове Русе, Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив и София. В рамките на една седмица виртуозният ни музикант ще измине близо 2000 км. Предвид натоварената си програма той реши да заложи на сигурно, стабилно и комфортно возило. За целта избра Freelander 2 – луксозен премиум автомобил с богато оборудване и с първата по рода си система за всякакви терени – Terrain Response®.
Васко Василев споделя, че се чувства най-добре, когато изнася концерти в България, защото публиката в нашата страна е най-спонтанна и най-емоционална. Световно признатият ни цигулар не скрива възхищението си от напредъка на страната ни. Признава, че е израстнал в столичния квартал Люлин, където вече не може да се ориентира заради новите блокове, молове и магазини. Затова не е изненадан, че все повече именити световни звезди избират родината ни, като част от дестинациите на своите международни турнета.
Васко Василев издава и една от тайните си на своите музикални успехи – шофирането. „Пътуването с кола е едно от най-приятните неща след концерт, защото ти дава възможност да се освободиш от стреса и да се отпуснеш. Преди концерт също е хубаво, защото се съсредоточаваш и слушайки музика се успокояваш, особено ако шофираш и хубав автомобил от гамата на Land Rover. Аз лично се настройвам за публиката, която ме очаква, като в колата си слушам хитови парчета на Еминем, Майкъл Джексън, Бионсе и Риана. Но напоследък най-голямо удоволствие изпитвам от музиката на Бетховен, Бах и Вивалди. От българските изпълнители бих отличил Лили Иванова“, откровено признава една от най-големите звезди на България.
С предоставения от Мото-Пфое Freelander 2 Васко Василев ще се наслади на компактен 4х4 автомобил с изключителни възможности. Моделът предлага както впечатляващо поведение на пътя, така и водещи в класа си off-road способности, характерни за един истински представител на Land Rover. Динамичният дизайн, целеустремена осанка, изисканият и просторен интериор, както и изобилието от съвременни технологии допълват цялостната представа за Freelander 2. Той обединява най-добрите характеристики на премиум автомобил – като елегантно поведение, съвършено представяне, атрактивен интериор и лесни за използване технологии, с компактност, плюс предимствата на един изключителен автомобил 4×4, предлагащ високопроходимост, мощност и здравина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт