728 x 90

Kia остава в Australian Open до 2023 година

Kia Motors продължи с още пет години договора си за партньорство с Australian Open. На официална церемония в Melbourne Park КИА бе обявена за компанията с най-продължително споразумение за спонсорство на тенис турнир. Партньорството на КИА Моторс с Тенис Австралия датира от 2002 г. и вече е удължено до 2023 година. За последните 17 години

Kia Motors продължи с още пет години договора си за партньорство с Australian Open. На официална церемония в Melbourne Park КИА бе обявена за компанията с най-продължително споразумение за спонсорство на тенис турнир. Партньорството на КИА Моторс с Тенис Австралия датира от 2002 г. и вече е удължено до 2023 година.

За последните 17 години предоставените от Kia автомобили са изминали общо 6 милиона километра, осигурявайки транспорт на състезатели, официални гости, организационни екипи, фенове на тениса, медийни представители и ВИП гости в Мелбърн.

„Партньорството с Тенис Австралия е чудесна инвестиция за КИА Моторс и в пълен синхрон с младежкия дух на нашия бранд” – заяви Byung Yun Park, Изпълнителен вицепрезидент в КИА Моторс Корпорейшън: „Развълнувани сме от факта, че още 5 години ще бъдем част от най-забележителния турнир по тенис и един от най-популярните спортове в света. Бих искал да изкажа специални благодарности на Тенис Австралия и на всички, които участват в организацията на това зрелищно събитие за тяхната упорита работа и емоцията, която ни подаряват всяка година.”

„С удоволствие обявяваме удължаването на сътрудничеството си с нашия Генерален спонсор КИА Моторс и сърдечно им благодарим за подкрепата” – сподели каза Craig Tiley – CEO на Australian Open: “Партньорството между Тенис Австралия и КИА Моторс е с най-успешната история в австралийския спорт, а нашето задружно 17-годишно пътуване продължава и следващите 5 години.”

КИА Моторс предостави 120 специално оборудвани автомобила на Тенис Австралия – 60 броя от модела Соренто, 60 Карнивала и КИА Стингър, за приключилото вече тенис шоу, където тази година родният ас Григор Димитров стигна до 1/4-финалите. Преди това бившият шампион на Wimbledon и US Open Лейтън Хюит управлява КИА Стингър от Бризбейн до Мелбърн, където заедно с международния посланик на марката – Рафаел Надал, официално връчиха ключовете от най-мощния и най-луксозен автомобил на КИА.

Рафаел Надал е носител на 16 титли Grand Slam и в момента номер 1 в световната ранг листа по тенис. Тези дни КИА пусна и видео за емоциите на тенисиста в спорта и зад волана на Kia Stinger.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт