728 x 90

Показват лимузината на Путин през лятото на Автосалон Москва 2018

    Автомобилите от проекта "Кортеж", в рамките на който се разработват коли за руския политически елит, ще бъдат пред публика на Автосалон Москва 2018 през август. Според източници от Русия на мотор-шоуто ще бъдат показани седан и миниван. Освен това автомобилите от проекта "Кортеж" може да бъдат видяни по време на инаугурацията на новия президент на

    Автомобилите от проекта "Кортеж", в рамките на който се разработват коли за руския политически елит, ще бъдат пред публика на Автосалон Москва 2018 през август. Според източници от Русия на мотор-шоуто ще бъдат показани седан и миниван.

    Освен това автомобилите от проекта "Кортеж" може да бъдат видяни по време на инаугурацията на новия президент на Русия. По-късно машините ще постъпят и в свободна продажба. За целта компания Sollers и Централният научно-изследователски автомобилен и автомоторен институт планира да създаде специално предприятие, което ще започне да функционира през 2019 година.

    Към момента първите машини от проекта "Кортеж" вече са в гаража на Федералната служба за охрана ФСО. Първоначалната доставка е от 16 возила и включва правителствената лимузина, на която през май по време на инаугурацията в Кремъл ще пристигне избраният по-рано през март нов руски президент. Планирано е ведомството да получи 70 автомобила.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт