728 x 90

Mercedes CLS 450 за победителя от тенис турнира в Щутгарт

Mercedes CLS 450 за победителя от тенис турнира в Щутгарт

В Щутгарт от 9 до 17 юни се провежда 40-ият турнир по тенис Mercedes Cup. Зрителите ще може да се насладят на играта на много майстори, начело с рекордьора от Големия шлем Роджър Федерер. Швейцарецът се явява и посланик на немския автомобилен бранд Mercedes. Централата на компанията се намира в Щутгарт и именно тя осигурява

В Щутгарт от 9 до 17 юни се провежда 40-ият турнир по тенис Mercedes Cup. Зрителите ще може да се насладят на играта на много майстори, начело с рекордьора от Големия шлем Роджър Федерер.

Швейцарецът се явява и посланик на немския автомобилен бранд Mercedes. Централата на компанията се намира в Щутгарт и именно тя осигурява и предметна награда за победителя. Тази година това ще бъде Mercedes-Benz CLS 450 4MATIC Coupé (комбиниран разход на гориво 7.8 л/ 100 км и емисии СО2 184 г/км).

Основни конкуренти за колата ще му бъдат Миша Зверев, Филип Колшрайбер и Ян-Ленард Щруф. Григор Димитров се отказа от турнира в Щутгарт и следващата седмица започва сезона на трева в Куинс, Великобритания.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт