728 x 90

За Африка Владимир Путин смени Aurus с Mercedes

За Африка Владимир Путин смени Aurus с Mercedes

По време на работното си пътуване в Йоханесбург Владимир Путин се отказа от новата си лимузина Aurus от проект "Кортеж". Президенът на Русия в ЮАР използва лимузина Mercedes-Benz. Руските медии все още не съобщават причините за това решение. По-рано прес-секретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че към момента в служебния гараж няма достатъчно лимузини

По време на работното си пътуване в Йоханесбург Владимир Путин се отказа от новата си лимузина Aurus от проект "Кортеж". Президенът на Русия в ЮАР използва лимузина Mercedes-Benz. Руските медии все още не съобщават причините за това решение.

По-рано прес-секретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че към момента в служебния гараж няма достатъчно лимузини Aurus. Въпреки това за срещата с Доналд Тръмп във Финландия Владимир Путин използваше руския автомобил, който беше доставен в Хелзинки със самолет Ил-76.

Създателите на лимузината Кортеж успяха да се справят навреме със сглобяването на екземпляра, с който през пролетта президентът на Русия Владимир Путин пое новия си мандат начело на страната. Внушителният на размери автомобил ползва доста дизайнерски заемки от класиките в този пазарен сегмент като S-класата на Mercedes и Rolls-Royce Phantom.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт